Studio de Wilde Muis is een grafisch bureau met uiteenlopende werkgebieden: grafisch ontwerp, fotografie, 3D- animatie en illustratie.

De Wilde Muis produceerde de afgelopen jaren vele boeken in verschillende uitvoering: hardcover, softcover, fullcolour en zwart/wit. Ook verzorgde de Wilde Muis de fotografie bij een aantal boekproducties. Daarnaast ontwerpt de studio logo's en huisstijlen. Een andere belangrijke activiteit is webdesign en productie, wat gedaan wordt in samenwerking met Netsail.

Animaties in 3D kunnen op allerlei gebied ingezet worden, n.l. als flying logo's, pratende en bewegende figuren, technische simulaties enzovoorts. Maar ook gewoon als illustratie, bijvoorbeeld voor een boekomslag. Architectuur is een van de bekendste 3D uitingen en wordt al langere tijd toegepast. De zogenaamde "artist impressies" van een nieuw te bouwen huis of kantoor worden allemaal in 3D gemaakt. Ook daarvoor is de Wilde Muis in te zetten.

De Wilde Muis levert de hoogste kwaliteit en kan in het kader van de Samenwerkende Groningers zorg dragen voor een zeer uitgebreid totaalproduct.