In de afgelopen jaren heeft Studio de Lat zich geconcentreerd op educatief geluid. We kennen de onderwijspraktijk van binnenuit. Naast opname, montage, nabewerking en productieklaar maken van aansprekend luister- en spreekvaardigheidsmateriaal, weten we ook wat het belang is van een consequente en accurate bureauredactie, degelijke regie en een goede casting. Zaken waarvan wij vinden dat u zich daar niet om hoeft te bekommeren. Dat doen wij wel. En tegen zeer scherpe tarieven.

Technologie is belangrijk. Dat spreekt vanzelf. Wat vooral telt is dat moderne digitale studiotechnologie ons in staat stelt om flexibel, efficiŽnt, snel en met superieure geluidskwaliteit te werken.

Geluid is onze kerntaak. Daarnaast weten we maar al te goed dat geluid zelden op zichzelf staat, en vaak een onderdeel van een groter geheel is. We maken deel uit van een uitgebreid netwerk van ervaren vormgevers, illustratoren, programmeurs, musici, tekstschrijvers en redacteurs. Vraag ons naar de mogelijkheden om verschillende disciplines in te schakelen bij een compleet project.