In 1991 richtte Anton Scheepstra Uitgeverij Passage op. Sinds die tijd heeft Uitgeverij Passage zich bewezen met een opvallende eigengereid fonds op terreinen als literatuur en Groningana. Naast veel schrijvers en dichters uit en rond Groningen heeft Uitgeverij Passage ook spraakmakende auteurs als Simon Vinkenoog, Diana Ozon en Judith Visser in haar fonds. Uitgeverij Passage distribueert haar boeken in het gehele Nederlandse taalgebied.

Maar als uitgeverij functioneert het bedrijf ook voor opdrachten op het gebied van redactie, correctie, drukwerkbegeleiding, distributie, verkoop en promotie. Met name voor correctie- en redactiewerkzaamheden kan de uitgeverij bovendien een beroep doen op een uitgebreid netwerk professionals. Uitgeverij Passage heeft voor diverse opdrachtgevers exclusieve boeken verzorgd, meestal in samenwerking met partners van Samenwerkende Groningers. Te denken valt daarbij aan jubileumboeken, relatiegeschenken, congresbundels en oraties.

Binnen Samenwerkende Groningers kan Uitgeverij Passage dus zowel verschillende onderdelen als de totale productie en distributie van boeken verzorgen. Een mooie aanvulling op de mogelijkheden die Samenwerkende Groningers bieden, in te vullen naar uw wensen.